Sitter här och tänker på att min semester snart är slut. Jag vet inte om jag tycker det är skönt eller ej men min tjej har jobbat tre veckor och vi fick bara en vecka ihop. Därför har jag varit hemma med barnen 4 och 8 år gamla och haft det trevligt med dem. Sommar förresten, är inte den lite överskattad egentligen för här längtar många efter sommaren redan efter det att semestern är slut ett år. Jag är inte den typen som gillar att sola och bada i Pina Colada så för mig är sommaren en ganska tråkig årstid och plus detta så är jag allergisk mot gräs och andra pollenberikade träd. Finns det då inget som är bra med sommaren, jo, denna sommaren har jag kommit ikapp med tidningen något som inte har skett sedan 1993 eller något i den stilen. Jag kör ju numera bara på nätet och därför kanske det är lite lättare men ändå svårare på något vis. är man har aldrig en deadline eller något sådant att missa eller hinna i tid till. Fördelarna är väl att de som skickar in material kan se det bara några dagar efter att bli publicerat. Intervjuer kan hållas aktuella och de kan också läsas många år efter. Jag hoppas jag kan bli lite bättre på att göra en bättre grafik så småningom men som alltid i Skrutt är det väl innehållet som räknas och inte det visuella. 

Ännu en fördel med internet är ju att bilderna blir så mycket bättre än vad de blev i min fotostatkopierade tidning. Nackdelar då, det finns säkert massor, man kan inte ta med sig tidningen in dass och läsa den men jag hoppas att ni som är intresserade av en recension, intervju, artikel och så vidare kommer att dra ut den på papper. Man kan u inte torka sig med en internettdining heller och om ni nu skulle få för ett göra det med en utskrift från denna så gör det med rätt sida om ni har bläckstråleskrivare eller se till att skaffa en laserskrivare så ni inte har Skrutt i hela baken. Jag hoppas at ni tar detta positivt med att tidningen kommer att vara mer och mer på internet och jag skulle helst vilja se mig själv arbeta heltid med detta men hur fan skall det gå till. Då skulle man få ta betalt en massa för annonsplatser och liknande. Låta banden betala för att var med på sidan eller hur skall man göra.

Internet=punk eller vad säger ni för här råder en ganska anarkistiskt stämning egentligen och det finns många som man kan lura, posten till exempel på frimärken, hur mycket billigare är det inte att skicka brev via e-mail än postens utsugande stil med 5 kronor för ett brev. Man kan ju inte skicka musikfiler förutom på CD med postens brev men det kan man ju via email. Det är klart att jag är den förste att erkänna att det finns en massa skitsidor med barnporr, idiotsaker på internet men den övervägande delen är väl bra saker. Den som slutar efter kunskap kommer säkert att kunna finna det på internet. Jag tror och hoppas att de skitsidorna kommer att försvinna av sig själv efterhand och att de kommer att dö ut eftersom ingen vill titta på dem. Naiv tanke, kanske det men det är väl mycket intressantare att kolla in musik, sport och andra kunskapsrelaterade saker än barnporr och rasistiska sidor.

Jag tycker redan att jag har fått till en hel del intressanta intervjuer och mer kommer det att bli och allteftersom det blir för mycket lägger jag det i nya mappar så ni kan kolla in år efter år efter år efterår efter år. För har jag hållit på sedan 84 med papperszinet så skall jag väl kunna hålla på med detta i 16 år till. Så om ni inte märker mig efter 2016 så är det som det ska. Hoppas att ni fortsätter att läsa i tidningen nu och kom gärna med åsikter genom ett mail. det kan belönas med en skiva eller något annat.  14/7-00