Dan Blan här. Så jag svarar på frågorna till din intervju själv. Bara så du vet så är dessa svar mina egna och jag pratar inte för de andra killarna.

Tack igen !
Dan Blan. Oktober 2006

Historia?
-Uhh, ja, Sulturro började ungefär för 3 år sedan med mig Dan Blan(gitarr) ,), Jorj (bas och sång) och Derek McDonald (nu i Mendozza) på trummor. De tre var i ett femmannaband som hette  The Bolsheviks vilka slutade på grund av LSD - Lead Singer Disease. Du vet hur det går, sprit, droger, party, ego och till slut galenskap.  Efter breakup så beslutade vi tre oss för att fortsätta spela tillsammans. Vi bestämde också att Jorj skulle sjunga och att skulle skriva bara nytt material. Det var så Sulturro föddes. Några månader senare så slutade Derek på grund av en skada.Det var då vi tog med Jay ombord. Vi har rockat skiten ur det mesta sedan dess. Vår första, The Beginning of the End släpptes i september 2006. Så här långt ser det bra ut.

Snälla berätta lite om varje medlem, ålder, arbete, intressen och något hemskt om varje medlem?
-Dan Blan, 29, jobbar på fabrik, öl , öl och öl,
Jorj, 34, Postman, tuttar, tuttar & tuttar.
Jay, 30, U-haul kille, tuttar, öl och öltuttar.

Finns det några andra band ni blivit jämförda med?
-Vi har blivit jämförda med massor av andra saker , allt från Motörhead till Social Distortion.

Bryr ni er om recensioner?
-Ärligt, egentligen inte. Jag brukar inte läsa recensioner om restauranger eller filmer och jag läser verkligen inte musikrecensioner. Jag tror att jag inte bryr mig så mycket om vad folk tycker om olika saker. Jag vill hellre skapa mig en egen uppfattning. Hursomhelst, jag tror i fall någon tar sig tid att recensera något, det betyder att det antingen är bra eller dåligt. Vilket håll, det ger folk något att skriva om och får andra folk att läsa det men jag är inte bara intresserad av.  .

Ni har lite metalrötter?
-Definitivt

Hur skulle du beskriva er musik med tre ord?
-Sludge Fuck Rock

Hur är det att leva i ert hemland?
-Jag gillar det. Det är ganska lugnt. Folk är ganska coola oftast och det finns en massa att se och göra här. Helst om du gillar vintern. Oh vi har en massa gott öl här..

Regeringen då?
-Ja, vi har en.

Tycker du att musik och politik hör ihop?
-Jag tror att varje band måste ha något att sjunga om. Ifall det bara är party, kärlek, bilar eller politik eller vadsomhelst. Jag lyssnar på musiken först. Halva tiden vet jag inte vad de sjunger om. Jag bryr mig inte vad du sjunger om, bara du inte predikar för mig.

Bästa politiska band?
-Jag är fel kille att fråga men jag är ett fan av Propagandhi. .

Finns det några bra band i ert land nu?
-Visst, det finns en massa bra band. Problemet är at ingen känner till dem. Jag måste föreslå  Spread Eagle, The Spitfires, Burning Down, The Smears och listan kan göras lång. Det här är några av mina lokala favoritband som inte får den uppmärksamheten de är värda.

Vad vet du om Sverige?
-Bra massage(med ett lycklig slut) och bikinilag

Har du hört några svenska band som är bra?
-Yup.

Vad betyder punk för dig, är det bara ett ord eller är det en livsstil?
-Ha,nuförtiden är det svårt att säga. För mig är det en livsstil. Personligen betyder det inte att man måste vara en smutsig unge med en jättehög tuppkam. Jag tycker det handlar om att vara dig själv och inte bry dig om vad andra människor tänker. Gör vad du vill och det du gör gör det med övertygelse. Det är vad som verkligen betyder något. Det handlar inte om ett mode eller vilket band du lyssnar på. Jag tycker att om man har en Nikesko på en punkkonsert så är det mycket mer punk än att ha några slitna Converse all stars med ett svart band på som halls ihop med säkerhetsnålar. De största punkarna som jag känner lyssnar inte ens på punkrock..

Snälla ranka dina fem favoritskivor, fem favoritkonserter och fem viktigaste sakerna i livet?
-Oh man, det finns för mycket att välja mellan..

Första senaste och dyraste skivan du har köpt?
-Jag har ingen aning.

Den mest pinsamma skivan i samlingen?
-Jag vet inte men jag köper oftast inte något om jag inte gillar det. Jag fick en Nickelback CD som en gåva för några år sedan från en familjemedlem en gång, jag bet ihop och sade tack.

Är My Space ett bra sätt att få ut sin musik?
-Jag brukar inte leta efter musik på My Space men jag har hittat några band som jag numera är fan till.Det verkar vara ett ganska bra ställe att lägga ut din musik på i alla fall. Tack till My Space för att vi har fans över hela världen och att jag gör något sådant här som en intervju med en svensk punkare!

När hör och ser vi er nästa CD, blir det samma sound??
-Wow, bra fråga. Det tog oss över ett är att göra denna så vem vet. Vi har inga planer för det ännu. Jag tror inte att det kommer at låta så annorlunda eftersom det är vi 3 som spelar på sättet som vi gör. Jag tror kanske det kommer att vara mer varierat. .

Blir det mycket intervjuer, är det tråkigt?
-Intervjuer är bra, det är allt skrivande som suger.

Vilken är frågan du aldrig fått men vill ha, ställ den och besvara den?
-Uhhh,

Finns det någon chans att se er i Sverige snart?
-När ni har samlat ihop pengar för att köpa oss flygresor för så kommer vi(blink, blink) Tills dess vet jag inte. Men vi skulle älska att göra det

Var är bäst att spela?
-Varsomhelst som det finns billig öl.

Hur är en bra spelning med er?
-Vet inte säkert. Har aldrig sett oss spela. Andra människor säger att det är skitbra. Jag vet en sak, det är högt som fan..

Varifrån kommer namnet Sulturro?
-Jorj kom på det en dag och det är kvar där.

Vad skall vi göra med alla rasister?
-Vilka? De vita, de svarta, de gula, de bruna eller de gröna(har jag glömt någon?). Hursomhelst, de suger. 

Bästa bandet i punkhistorien?
-Jag vet inte men jag säger Minor Threat och att de har lämnat spår i mig.

Den viktigaste punklåten?
-Punk Rock Girl (Dead Milkmen)

Framtidsplaner för bandet?
-Vi skulle vilja turnera mer. Vi försöker skriva lite nytt material också. Och vi vill kolla på mer tuttar. 

För dig själv?
-Troligen att gå ner till spritaffären och skaffa några öl.

Visdomsord?
-Pinka inte på elektriska stängsel.

Nåt att tillägga?
-Seriöst, det gör ont.

Tack Peter