Jag tror att denna grupp kommer från Grekland från början, men jag vet inte. Det är en lite svårt att förstå hur det är, men det är inte det viktiga. Jag tror att de bor i England nu. Det viktiga är att de spelar riktigt bra punkmusik och denna intervju gjordes i november år 2015.

 

Snälla berätta lite historia om gruppen?

Astrén: Bandet startade 2012 ur askan från mitt och Nicks gamla Oi! band. Gruppen splittrades och jag hade några låtar som gick runt i mitt huvud, 4 för att vara exakt! Jag kom i kontakt med Nick för att se om han skulle vara intresserad av att spela in låtarna under ett nytt namn. Det som följde var ett slags studioprojekt med Nick på trummor, gitarrer, körsång och jag gjorde basgångar och sång. Vi spelade in låtarna Changing Times, Wrong Or Right, Thrill Of the Hunt och Shadows Of the Past. De släpptes bara ut på webben med några skissartade konstverk strax efter att de blev mixade och remastrade. Nästan tre år senare och på grund av intresse från Contra Records och Longshot Music släpptes dessa 4 låtar  i Europa och Amerika på en 7 "vinyl med titeln Changing Times .. Detta gjorde oss till ett aktivt band genom att rekrytera våra goda vänner Alex, Bimche och Thanos för att slutföra  laguppställningen! Vi började spela konserter och strax efter åkte vi till studion för andra gången i bandet korta historia. Förra månaden släpptes vår andra, och enligt min åsikt bättre släpp med titeln "NWhen Their World Ended, Our Story Began "på CD, kassett och 10" vinyl-format! Detta leder oss till dagen nu, boka spelningar, släppa videos och vi går från klarhet till klarhet!

 

Snälla berätta lite om varje medlem i gruppen just nu, ålder, familj, jobb, intressen och något hemskt om alla? Tidigare band?

Thanos: Bandet består av 5 medlemmar. Astrén, Nick, Bimche, Alex och Thanos som är det senaste tillskottet till bandets laguppställning. Jag kommer inte att komma med  personuppgifter om alla, men jag villr mer än gärna berätta något dåligt om var och en av medlemmarna. Astrén är extremt disciplinerad till den punkt som gör att du känner dig skyldig mär du har roligt och är avkopplad. Nick är aldrig nöjd med den tid vi spenderar med att repeterar Alex är aldrig uppmärksam när du pratar med honom. Thanos gillar att ta dte lugnt hela tiden och han bara somnar och låter alla andra ta itu med allt. Och Bimche är bara en trevlig kille. Alltid glad, positiv och leende. Tidigare och nuvarande band skulle innefatta, Oi AskimOi, OMIXLH, Jungle Fever, Booze & Glory, Cellbound.

 

Jag kan höra mycket olika influenser i musiken oi, punk, Street Dogs, Rancid,? Har jag rätt? Favoriter från förr?

Thanos: Det finns många olika influenser i bandet. Med undantag för några klassiker så tror jag att vi alla gillar helt olika saker.

 

Seaside Rebels är ni nöjda med namnet? Hur kom det kom upp? Ni var inte rädda att någon annan hade tagit namnet? Vilket är det bästa bandnamnet du vet?

Thanos: Självklart är vi nöjda med namnet, det är inte som att någon tvingade oss att namnge bandet eller något sånt eller hur? Tycker du om namnet Peter? :)

Bästa bandnamnet är Throw Bricks at Coppers! Bra band också!

Vad är det bästa med att spela live?

Thanos: Bästa med att spela live är att få ut din musik till nya människor

 

Och var är bäst att spela? Och det värsta stället?

Thanos: Vi har turen att ha haft spelningar än så länge. Inga dåliga erfarenheter tack och lov.

 

Hur skulle du beskriva er musik med tre ord?

Punk Rock Motherfucker !!!

 

Vad betyder punk för dig, är det bara ett ord eller är det en livsstil?

Thanos: Det är ett ord som definierar vår livsstil

 

Hur ser du på nedladdning, mp3 och sånt?

Thanos: Musikindustrin hade blivit mycket nöjd före nedladdning började. Personligen (Thanos) Jag tycker den nuvarande situationen är mycket uppfriskande. Det fick mig att vända mig till den underjordiska scenen igen.

 

Hur är det att leva i ert hemland nu? Politiskt?

Thanos: Om du med hemland menar var vi kommer ifrån så är det  skit. Om du hänvisar till där vi lever idag är jag rädd att svaret skulle bli densamma. Toryfittor.

 

Finns det några bra band från ditt hemland nu? Är punkscenen stor? Hur är det i din hemstad?

Thanos: Ommenar mitt hemland där vi kommer ifrån, så finns det en massa bra band.

Antimob är min personliga favorit.

 

Vad vet du om Sverige?

Thanos: Vi vet att ni äter mycket sill

Har du hört några bra band från Sverige?

Thanos: Ja, Misantropic är ett jävligt bra band! En god vän i London introducerade mig till deras musik och jag har varit ett stort fan sedan den första EPn!

 

Finns det något ämne som du aldrig kommer att skriva något om ??

Thanos: Ja, utomjordiska choklad fudge kakor. Vi bryr oss inte om den skiten !!

 

Politik och musik, går det hand i hand? Vilken är er mest politiska låt?

Thanos: Det behöver inte gå hand i hand. Det finns lika viktiga frågor som behöver adressering.

 

Bästa politiska band / artist?

Thanos: Bästa politiska artist? Så många, så det skulle  vara orättvist att bara nämna en.

 

Tror du att musik (texter och så vidare) kan ändra någons liv, då menar jag människor som lyssnar på musik?

Thanos: Ja. Det har förändrat våra liv. Vi brinner mychket för det och det är därför vi valde att engagera oss. Jag tror att alla musiker skulle ge dig samma svar.

 

Ert omslag på er CD ser riktigt bra ut, är det viktigt att ha en skivomslag som visar människor vilken typ av musik du spelar? Ditt favoritomslag? Vem gör era omslag? Och har du någon bra skivaffär i din hemstad?

Astrén: Faktum är att konstverket på vår senaste utgåva är ganska jävla fantastisk! Tack för att du säger det. Det har satts samman av 4 olika konstnärer. Ramon BC gjorde de två logotyperna, Matina Art Tattoo utformade det främre och bakre omslaget, vår gode vän Underdog gjorde konst inuti och vår kompis Halastras satte ihop allt och tog hand om resten av grafiken.

Bra skivaffärer här i London hey? Jo det finns en hel del! Det som först dyker upp i mitt huvud är All age Records och våra goda vänner Bill, Sarah och Tony på Oi Oi The Shop!

 

Är det viktigt att få ut fysiska skivor? Varför eller varför inte? ?

Thanos: Det är det naturligtvis. Det är så vi först kom i kontakt med musiken när vi var barn. Kalla oss romantiska om du vill, men du kan inte lukta på en mp3

 

Snälla berätta en rolig sak som har hänt under er karriär och under någon spelning?

Thanos: En svensk i publiken öppnade en burk sill, erbjöd  vår basist Alex (som artigt vägrade eftersom han var i mitten av en 12-minuters bassolo) och sedan åt han hela på en gång kan. Haha, jag är ledsen men jag kan inte påminna mig om en verklig incident just nu.

 

Hur ser er publik ut? Vilka människor saknar du på era konserter? Vilket är det största bandet ni någonsin har spelat ihop med?

Thanos: De ser bra ut och de luktar ännu bättre. Vi saknar oftast människor som inte är där. Det måste vara GBH och Booze & Glory i juli förra året i Derby till MacMillan benefit gig.

 

Snälla ranka dina fem favoritskivor, fem favoritkonserter och de fem viktigaste sakerna i livet?

 Thanos: Det är verkligen svårt att nämna 5 favoritskivor, eftersom allas musiksmak förändras hela tiden och när människor blir äldre öppnar de sina öron för att olika typer av musik.

Men jag kan namnge de bästa fyra spelningar jag sett

Slayer in 98

Black Sabbath in 2005

Bauhaus 2006

Chaos UK 2014 

Fem viktigaste sakerna i livet? Jag antar att jag ska hålla mig till det vanliga. Sex, droger, Rock 'n' Roll, mat, film !!

 

Är det tråkigt med intervjuer? Är det mycket intervjuer ??

Thanos: Jag har alltid sett intervjuer lite fel. Det är lite som anställningsintervjuer, man har en begränsad tid och frågor för att bevisa något om dig själv. Och ingen ska behöva bevisa något för sig själva. :)

 

Om du kunde välja fem band från det förflutna och historia och idag och både döda och levande band att ha en konsert tillsammans med ditt band. Vilka fem hade du valt?

Thanos: Jag är ledsen att svika dig än en gång, men jag tänker inte nämna några band i synnerhet. Efter att ha spelat med några band, har jag insett att det som betyder mest är att spela på samma gång med coola människor som är där för att få en bra tid. Jag har spelat med några riktigt dåliga band under årens lopp och jag har blivit riktigt goda vänner med dem!

 

Är musik ett bra sätt att få ut frustration och bli en trevlig person utanför musiken ??

Thanos: Det är det verkligen.

 

Vilken är den mest udda fråga du någonsin fått i en intervju?

Astrén: Förmodligen när Annie bad oss ​​samtidigt med kameran på att nämna våra favoritporrstjärnor. Udda och intressant på samma gång!

 

Vilken är frågan du vill ha men aldrig får. Ställ den och besvara den?

Thanos: Som jag redan nämnt  så är ag är inte den största fan av intervjuer, så jag tänker inte sätta migi den postitionen  att ställa en fråga till mig. Såvida den frågan inte är "Vad är för lunch?" Och faktiskt just nu har jag inte ens har svaret på den!

 

Framtidsplaner för bandet?

Thanos: Framtidsplaner för bandet är bland annat att släppa vår fullängdare någon tidigt på det nya året. Vi har några spelningar planerade redan för 2016 och hoppas på att få mycket mer !!

 

För dig själv?

Thanos: Personliga planer skulle inkludera att få ett bättre dagjobb, och att hitta en fin lägenhet. Jag tror att samma sak gäller för alla i bandet just nu faktiskt!

 

Visdomsord?

Thanos: Borsta alltid tänderna på kvällen och var snäll mot människor

 

Nåt att tillägga?

Thanos: Vi skulle älska att spela i Sverige snart! Tack för intervjun!