Jag kan höra både Metallica och Black Flag i Noistures musik men de en har en hel del influenser säger de. Läs om detta och mycket mer i intervjun gjordes i mitten av mars 2015.

 

Snälla berätta lite historia om gruppen?

N: Skanf (bas / sång) och Kriss (gitarr) började tillsammans med en annan vän på trummor, 2007, gick in i detta projekt med långa individuella erfarenheter, gjorda med olika band.

Skanf med punk, metall, Hardcore och Psychedeliska band, Kriss med två "berömda italienska Black Metal band," MORTIFIER "och BUIO OMEGA". Vi ändrade 2 trummisar och en trummaskin, tills vi hittade Max, en erfaren musiker, från hardcore och Nu Metal band.

Vi gjorde fem skivor, en (TEENAGE RAGE) med den första trummisen, en med en trummaskin, den tredje (RHINO HUD) med den andra trummissen och de två sista (VIOLENCE BREEDS VIOLENCE och DAILY WAR) med Max, men vi släppte med optisk stöd bara den första och de sista.

 

Snälla berätta lite om varje medlem i gruppen just nu, ålder, familj, jobb, intressen och något hemskt om alla? Har ni varit i några andra band innan?

N: Tja, är Skanf 47 . Han är gift och har en dotter på 10 (hon spelar keltisk harpa!) han är mäklare för ett "metallföretag" säljer bultar och fastners, han ärr volontär i två föreningar. Kriss är 39  Han är gift och har en 12 årig pojke. Han arbetar i köket på ett sjukhus och han är ett fotbollsfan.

Max är 38 y.o. Han är förlovad och han arbetar i byggnader, älskar hundar och han är en body builder också! Som vi har sagt, vi har alla spelati andra band tidigare och "punk attityden" har alltid varit en stark del av vår spel och livsstil!


Jag kan höra både Metallica och Black Flag här? Har jag rätt? Favoriter från förr?

N: I vår musik kan du hitta allt, från '60 till '90 (vi är för gamla för att påverkas av det nya millenniet Hahaha!) Vi älskar den gamla stilen av hardcore, så som vi älskar '80 thrash metal, grunge och allt är hårt och distat! Vi bryr oss inte om genren, vi behöver bara spy ut vår tonårsilska på alla sätt vi kan och vi bryr oss om! Men Skanf lyssnar mycket på  gamla hardcore, punk, AC / DC, thrash metal, allt är alternativt och nya akustiska hedniska ljud! Kriss lyssnar på punk, black metal och extrem musik. Max lyssnar på Nu Metal, hardcore och emocore.

 

Noisture är ni nöjda med namnet? Hur kom det kom upp? ? Vilket är det bästa bandnamnet som du vet

N: Ja, mycket nöjda !!! Skanf föreslog "Moisturet" (som "fuktig slida") och Kriss sa: varför inte Noisture, eftersom NOISE + FUKT ... som är rätt!  Vilken bandnamn? Mmm ... Butthole Surfers !!!

 

Vad är det bästa med att spela live?

N: Jag kanske inte förstått rätt, men vi älskar att spela live, för vi är killar med mycket adrenalin och livedimensionen gör mycket för att lägga ut all vår ilska och sociala frustrationer!


Och var är bäst att spela? Och det värsta stället?

N: Ärligt så har vi inte spelat så mycket, för det är inte en bra situation för band som vårt i Italien men de bästa platserna är de som har en scen och en bra förstärkare, det finns inte så mycket ställen monterade för att spela live, så nu spelar vi bara vid rätt situationer. Men vi skulle vilja spela ute i Italien, jag tror det kan vara en stor upplevelse!

 

Hur är det att spela den här typen av musik i Italien just nu?

N: Som vi sade är det inte bra för  oberoende band, det finns inte så mycket stöd, det är mycket svårt! Men vi gillar det!

 

Hur skulle du beskriva er musik med tre ord?

N: Konstig, tung, groovy!


Hur ser du på nedladdning, mp3 och sånt?

N: Vi har satt alla våra verk i fri nedladdning! Vi skulle vilja leva på musiken, men realistiskt så vet att vi måste arbeta! Så vi är glada om någon kan lyssna och uppskatta vår musik gratis. Men om någon skulle vilja köpa våra skivorsom gör oss till rika rockstars, så skulle vi älska dig så mycket! Hahaha

 

Hur är det att bo i Italien nu? Politiskt?

Italien är fantastiskt, fullt av kultur, god mat och trevliga människor men regeringen försöker ändra allt i ett helvete! UE är bara en stor svindel och att skiten i Renzi är bara en marionett i händerna på trojkan! Vi hoppas att folk kommer att vakna upp och bryter ner alla de stora jävlarna!

 

Finns det några bra band från Italien nu? Är punkscenen stor? Hur är det i din hemstad?

Nåväl, nu finns det många bra band, men inget som den första italienska H / C som NEGAZIONE eller RAW POWER ... som vi sa, det är inte en bra situation för undergroundmusik, så vi vet inte om vi kan kalla den "punkscen". Vår hemstad är för liten för att ha en scen men i inte långt ifrån oss finns samma bra band, metall, nu-metal, punk och andra.

 

Vad vet du om Sverige?

Fina blonda tjejer? LOL! Vi tänker i Sverige finns det en ärlig regering, beställa en rättvisa men jag har läst är inte allt så bra som det verkar!


Har du hört några bra band från Sverige?

Några death och black metal ... Kriss vet något om det!

 

Era texter, vem gör dem och vad  påverkar ? Varför inte på italienska?

Texterna är av Skanf, jag pratar om det jag kan se runt och får mig arg, som orättvisa, vriden regering, föroreningar och något om oss, som i "TEENAGE RAGE" självbiografisk, för vi är fortfarande arga som tonåringar, men medvetna som de vuxna som vi är! Inte på italienska eftersom vi har alltid lyssnat och sjungit på engelska, så det är naturligt att göra detsamma.

 

Finns det något ämne som du aldrig kommer att skriva något om?

Mmm ... om kärlek! LOL !!!

 

Politik och musik, går det hand i hand?

Kan vara, måste vara! Musik är ett bra sätt för att sprida budskap, man kan inte förändra världen, men kan öppna ögonen.

 

Bästa politiska band / artist?

Minor threat, Sick of it All, Negazione…

 

Tror du att musik (texter och så vidare) kan ändra någons liv, jag menar folk som lyssnar på musik?

Ja det  gjorde det! Naturligtvis är det bara en ingång, efter att du måste gräva för att få veta något mer.

 

Vilket är det största bandet ni någonsin har spelat ihop med?

Ingen så berömd ...

 

Är det viktigt att få ut fysiska skivor? Varför eller varför inte?

Nu finns det inte så mycket folk som vill köpa en fysisk skiva, dessutom band som oss har inga så mycket möjligheter att ha en distribution, istället skickar vi eller säljer låtar på internet så kan vi få vår musik på någon del av jorden ! Skriv till oss om du vill ladda ner vår skiva gratis!

 

Snälla berätta en rolig sak som har hänt under er karriär och under nån spelning?

Mmm vi är inte så allvarliga, men det är inte någon särskilt rolig sak ... ah! Vår trummis Max har inget hår och när han spelar, han svettas så mycket så hans huvud ryker !!!

 

Hur ser er publik ut? Vilka människor saknar du på era konserter?

Vi kan tyvärr säga att publiken inte ger så mycket uppmärksamhet till banden på scenen, de äldre verkar ägna mer uppmärksamhet, men vi måste säga att på de sista konserterna så har vi fångat publiken, Kriss ger en stor show och vår musik, vi mixar metal, punk, hardcore, buller och mer, månbga kan gilla det.

 

Snälla ranka dina fem favoritskivor, fem favoritkonserter ochde  fem viktigaste sakerna i livet?

Bara fem? I slumpmässig ordning: Louder than love "Soundgarden"; några med "Shellack"; några med"Sick it All"; Reign in Blood "Slayer";några med "Ramones"; men det finns en hel del andra skivor som vi skulle kunna nämna, som Kyuss, Immortal, Metallica, Negazione, Faith No More och ... mer !!! Samma för konserterna. De viktigaste sakerna i livet, säkert är: RESPEKT, MEDVETENHET, FAMILJ, KAMPEN mot orättvisor och MUSIK!

 

Är det tråkigt med intervjuer? Är det mycket intervjuer?

Nej det är intressant men borde vara bättre att få prata, i alla fall tack för det!

 

Om du fick välja fem band från det förflutna och historia och idag och både döda och levande band att ha en konsert tillsammans med ditt band. Vilka fem har du blivit valde?

Tja, det skulle vara grymt med SHELLACK, KYUSS, FUGAZI, RAMONES and HENRY ROLLINS BAND!

 

Är punk ett bra sätt att få ut frustration och bli en trevlig person utanför punkmusik?

Naturligtvis skulle du behöva känna oss! LOL!

 

Vilken är den mest udda frågan ni har fått i en intervju?

Den här! hahaha

 

Vilken är frågan du vill ha men aldrig får. Ställ den och besvara den?

Ok. Tror du att det finns bara några mästare som går går all in i regeringen i hela världen? Naturligtvis kan du inte se? Och de som inte vill gå med på den nya världsordningen, som bombas av rövhålsalliansen USrael och vänner!

 

Framtidsplaner för bandet?

-Att spela in några fler spår och spela i Sverige! LOL !!!

 

För dig själv?

Överleva i detta hav av skit och kämpa mot åsnor som kastar ut skiten!

 

Visdomsord?

MEDVETENHET !!!

 

Nåt att tillägga?

Tack så mycket och om du tror att "konspirationsteorier" är för dårar, har du en dålig relation med verkligheten !!!