Bryan från Last Action Zeros var snabb när han skickade tillbaks svaren samma dag som jag skickade frågorna till honom .Oktober 2006

Historia?
-Last Action Zeros har varit med från början av detta århundrade. Några ändringar i lineupen har det varit men inte så många så att vi inte har kunnat släppa ut så många skivor som möjligt. Vi har spelat mer spelningar än jag räkna och varit ett punkband från Phoenix.


Snälla berätta lite om varje medlem, ålder, jobb, intressen , familj och något hemskt om varje medlem?
-Mike sjunger och spelar gitarr i gruppen. Han och Greg startade Last Action Zeros bara för att pissa på alla poppunkband som fanns i vår hemstad.. Mike är den typen av person som gör vad han vill men han behåller alltid sin lojalitet till bandet. Han har varit på dåliga omvägar och varit beroende av droger och har varit i fängelse och annan skit….ifall du studerar våra texter kan du läsa om en del av den skita Mike har varit med om.
Greg är en världsbasist, kommer från New York, han har levat ett life som tusen män. Han har spelat i en massa oräkneliga år , han har gjort CBGB och han har levat på gatorna. Livet är inte lätt men han är lojal till dem som är lojala till honom och han jobbar hårt den jäveln. 

Paul fortsätter fortfarande hitta sina grunder, i början när han var i bandet , försvann en gång I det blå och sedan hittade vi honom i fängelse. Inte det bästa sättet att imponera på ett nytt band som hade massa spelningar på gång.  Men vi väntade ett tag och höll upp tills han kom ut och hade gjort sin tid…Men ifall du träffar Paul skulle du kunna spendera en massa tider med att snacka skit och ha det riktigt trevlig. Han är med på allt..
Och jag själv Bryan har varit runtom i världen. Jag låter aldrig en chans gå förbi mig. Spelat i band både i England och Tyskland. Har hållit på med musik i hela mitt liv och jag känner att om jag inte hade haft musiken så hade jag inte haft mycket..

Finns det några andra band ni blivit jämförda med?
-Vi blir alltid jämföra med Rancid, Time Again och några andra på Hellcat.. Men det är så det är…vi har alla bra musiksmak..

Bryr ni er om recensioner?
-Vi läser varenda recension och försöker att hitta värdefulla saker att lägga till. Det är alltid som ett rapportkort som man fick ta med från skola för att visa upp för sina föräldrar. 


Hur är det att spela den här typen av musik i USA? Är det många intresserade?
-Ibland är det riktigt bra och ibland undrar man varför man bara spelar inför vår merchandisetjej. Men hur det är  så försöker vi alltid göra vårt bästa och försöker att att göra vår bästa show och de vet aldrig vad som gömmer sig i skuggorna. Och det är bra terapi! 


Hur skulle ni beskriva er musik med tre ord?
-Hög… Snabb… Punk

Hur är det att bo i ert hemland?
-Det är både upp och ner. Jag har bott i Düsseldorf några år och i Crawley i några år. Jag fick chansen att se skillnaderna i de olika kulturerna och jag måste säga att USA kunde få några kulturlektioner av Europa.!

Vad gillar ni regeringen?
-Regeringar tenderar alltid till att bli det samma, den som har mest pengar vinner, eller hur? Det enda vi kan vara tacksamma för är att vi får chansen vart fjärde år och där har vi chansen och hoppas på det bästa. . men oftast är politiker brottslingar och lögnhalsar och man kan inte lita på dem. Jag tror att vi är lurade. ..

Tycker du att musik och politik hör ihop?
-Musik kan gå ihop med vad som helst. Musik är ett redskap för många saker och ett väldigt effektivt sådan.


Bästa politiska band?
-Propagandhi, Good Riddance, Anti-Flag och Black Flag

Finns det några bra band i ert hemland nuförtiden?
-Jag pratar om banden i min hemstad, det är för många I USA för att säga därifrån. . Authority Zero är några av våra bröder och är verkligen skitbra varje gång. Vi har haft massvis med roligt tillsammans med dem och vi hoppas gå på turné med dem snart. Glass Heroes håller dig i form med sin klassiska Punk Rock, de passar bra ihop med oss. Chip Hanna , du måste bara älska den killen, han har en stor skrivförmåga och han låter alldeles otroligt. One Bullet Left är som en blandning mellan Rancid och Unseen, riktigt bra. Big Vinny spelar klassisk garagepunk….och de skitar i alla. Vilket leder mig till Fuck You Ups…ett annat band som är roligt att spela ihop med, de killarna rockar så hårt att de får dig att blöda. Det finns massvis med band i Phoenix och bästa stället att hitta dem är AZPunk.com

Vad vet du om Sverige?
-Jag hittar det på jordgloben… jag är ganska bra på Sverige så när jag växte upp försökte jag lära mig så mycket som möjligt och jag ångrar att jag inte åkte till Sverige när jag var i Europa.

Har du hört några bra svenska band?
-Jag har snokat runt på swedishpunk.com nu och jag inser att det finns massor med bra svenska band så jag vet inte var jag skall starta, Men ett av de första som poppar upp i mitt huvud är Millencollin,  eftersom de blev stora i USA….lite för poppigt för min del men jag måste säga att No Cigarr är en bra låt med dem,.

Vad betyder punk för dig, är det bara ett ord eller är det en livsstil?
-Punk betyder allt för oss och utan punk hade vi inte varit här..

Snälla ranka dina fem favoritskivor, fem favoritkonserter och fem viktigaste sakerna i livet?
-Etersom inte hela bandet är här får det bli mina personliga favoriter.
Livet: 1. Familjen 2. Spela musik3. Göra musik 4. Hjälpa punken 5.
Semestrar
Konserter: 1. Rancid 2. Transplants 3. 4 med Authority Zero och Good Riddance 4. Avail and J Church 5.
Alla konserter jag spelar passar in på femman
Skivor: 1: All the Give Em The Boots 2.
Rancid-Life Wont Wait 3. Rancid-Let’s Go 4. Lars-Viking 5. Op-Ivy-Energy

Första, senaste och dyraste skivan du köpt?
-Jag laddade just ner Live Rancid show från Miami, Orlando och Albuquerque.. 30 dollar men over 70 låtar är något jag måste ha! 


Den mest pinsamma skivan i samlingen?
-Jag är stolt over min samling… det finns inget att gömma eller skämmas över.

Folk som säger att punken är död? Vad skall vi göra med dem? ?
-Jaga dem i sömnen och terrorisera deras barn. 


Is Blue collar Biography och den nya demon det enda ni har gjort, om inte hur får jag tag på era andra skivor? 
-Vi har släppt några ep:s och en skiva som heter  called Red, White and Bruised. Men det är nog svårt att hitta någonstans,,,de är slut sedan länge och jag tror inte jag har någon själv ens..

Blir det för mycket intervjuer? Är det tråkigt?
-Nope 

Vilken är frågan du aldrig får men vill ha, ställ den och besvara den? 
-Hur kommer det sig at ni inte har något kontrakt? Vi har aldrig velat ta det första erbjudandet som kommer, vi har alltid gillar DIY aspekten på vad vi gör och hoppas att den rätta dealen kommer så småningom .

Finns det någon chans att se er i Sverige?
-Vi pratar med våra vänner i Uncommon Men From Mars och the Strawberry Blondes hela tiden och vi pratar om den fantastiska Europaturnén. Så kanske i en nära framtid om du vill

Var är bäst att spela?
-Vi hade roligt I LA…men på samma gång sög det. Vi älskar vår hemstad, så jag måste nog säga på privata fester..inga restriktioner eller annan bullshit. 


Hur är en bra spelning med er?
-En bra spelning med oss…du älskar det bara, ifall vi inte kommer dit snart….kom hit och besök oss. ...

Namnet, varifrån kommer det(en tråkig fråga men intressant)?
-Det är en ripoff på filmen “Last Action Hero” och vi vill också nämna att det fanns en skvadron med jaktplan i andra världskriget som hette  Last Action Zero.

Vad skall vi göra med alla rasister?
-Skicka dom till Nordpolen….de vill ju ha den där vita saker….det är ganska vitt där…eller hur?

Bästa bandet I punkhistorien?
-Helt klart Clash..

Den viktigaste punklåten?
-För mig… hmmm… en väldigt specifik fråga…så jag skulle kunna säga varje punklåt som känns äkta i hjärtat…ganska många alltså..

Framtidsplaner för bandet?
-Demon vi skickade till dig är bara några smakprov på nästa album och vi är mitt I vårt inspelande. Förhoppningsvis kommer den att komma ut snart och sedan en turné. Vi gillar att hålla våra planer enkla. 


För dig själv?
-Spela musik!!

Visdomsord?
-Hålla punken levande!!! Supporta den, leva den, älska den! !

Nåt att tillägga?
-Nope