Lynda Mandolyn från Fabulous Disaster var på turné när gruppen svarade på dessa frågor i mitten av mars 2001 men här är hennes svar.

Historia?        -Vi bildades i januari 1998 och vi kom alla från andra band, Lynda kom från Iside Out och Piston, Laura och Sally från Pitson and Mr Nancy från Angel Corpus Christi.

 

Snälla berätta allting om varje medlem?        -Lynda, gitarr och sång, män väljare, Sally, trummis, kvinnoväljare, Laura Litter, sång och fulltidsprinsessa. Mr Nancy är underbar basslagkvinna och har en kraftfull högerhand.

Är ni uttråkade på att bli kallade tjejgrupp, vad tycker ni om när de snacakar om tjejrgrupper men de säger aldirg pojkgrupper(förutom om Westlife och den typen av band) ?        -Vi är väldigt uttråkade på den termen och vi förösker att ändra den.

LYNDA

Vad blir ni jämförda med i recensioner?       -Punk Go- Go's vilket jag kan första men det börjar bli gammalt men vi låter ingte som någon som jag känner till. 

Bryr ni om er intervjuer, har ni ändrat något efter en dålig recension?     -Vi tar dem med en nypa salt för skulle man bry sig så skulle man till slut bli galen. Vi skriver vad vi gillar och gillar inte andra det så är det coolt för oss. 

Ni har några bra låttitlar som Rich bitches in Volvos, hatar ni Volvos eller hata ni rika haggor?      -Båda

vad sjunger ni om annars, tror ni att ni skiljer så mycket från killars texter?      -Vi skriver om känslor oftast och vi är inte ute efter att ändra världen eller ha ett politiskt budskap, vi skirver bara om vad vi gillar och njuter av. 

Vilket är viktigast, att he en bra text, en bra melodi eller att ha en refräng som folk kommer ihåg?     -Det beror på vad du skall göra, jag skulle kunna ge fan i texterna bara jag hade en bra låt, det är vad som får dig att bli ihågkommen.

Ifaöll du kunde välja fem grupper eller artister från nu och då att spela ihop med er, vilka skulle du välja?       -Go-Go's, Joan Jett, Buzzcocks, The Muffs, Elvis

Hur är musiklivet i USA just nu?       -Det är OK för det kommer en massa band! Personligen har vi tur för vi är på turné med Propagandhi, J Church och Avail och jag älskar de alla. 

Finns det några bra band i USA?     -Se ovan.

 

Vad betyder punk för er?        -Att vara en individ och inte bry sig någonting om vad andra tycker om dig så länge det inte smärtar någon annan.

 

Vad vet du om Sverige?       -Det är kallt??? Abba???

Hur är en bra konsert med Fabolous Disasters?     -Folk blir galna och vi gör en underbar show.

Vad  är det mest konstiga som har hänt under en konsert med er?       -Jag vet inte, folk försöker att grabba tag i oss, folk som kastar upp sina underkläder, hahahahaha! 

Har ni bra kontakt med era fans, på vilket sätt?       -Ja, vi försöker alltid att prata med folk efteråt och försöker att höra av oss.

YNi har en egen hemsida eller?    -Yes, www.fabulous-disaster.com or www.evileyerecords.com 

Vad tycker ni om det nya sättet att kommunicera med email och internet och allt det där?          -Idet är det bästa som har hänt sedan skiavt bröd och öl, tänk bara dig 10 år tillbaks , jag skulle inte kunna ha gjort denna intervjun via email, det är det bästa sättet att höra av sig. 

Blir det mycket intervjuer, är det tråkigt?         -Vi blir trötta på alla dessa triviala frågor.

Hur ser du på er nye president president George W Bush? Vad är skillnaden på honom och Clinton ?       .Vi hatar George Bush och saknar Bill. Även om han blev tagen på bar gärning, så tyckte jag att han var en viktigt president(Clinton alltså) 

Var står du politiskt, ellr bryr du dig inte?          -Vi är inte speciellt politiska.

Vad är det bästa respektive det sämsta med att vara tjej i musikbranschen ?      -Folk tar dej inte seriöst. 

Vad är det bästa respektive det sämsta med att vara med i ett band?        -Bråka och bli sjuk när man är på turné.

Jag har Put out or get out med er , har ni gjort någonting annat och hur kan man isåfall få tag på det?          -Vi har släppt Pretty Killers in December 1999 på Evil Eye Records vilket är mitt eget bolag www.evileyerecords.com   för mer info och coola fotografier.

Är Pink and Black ett bra bolag?         -Yes!!!!

Visdomsord?        -There is no beauty that hath not strangeness in equal measure----Roger Bacon

Nåt mer att tilägga?         -Snälla kom och se oss i Europa, kolla in Fat Wreck Europes hemsida för mer Fabulous Disaster datum!!!! Ha det bra!!!!!   Lynda Mandolyn----Fabulous Disaster