Ett rock n roll band med attityd är  Easy Livin och jag hoppas verkligen att de fortästter ge oss sin underbara  punkrockgaragerock n roll i många år till. Alla tre medlemmerna har gett sina svar till de olika frågorna så kolla in den med en gång. 

Historia?
-JOSE:  Chris, Rusty, och jag föddes som siamesiska trillingar. Vi satt ihop med rövarna tills vår mamma tog isär oss med en såg. det gör fortfarande ont när man sitter ner ibland. 

Berätta lite om varje medlem, ålder, jobb ,intressen och så vidare?
-CHEECH:  Jag  Chris, också känd som Cheech Sweet. Jag spelar bas och sjunger.  Vi sjunger alla våra egna låtar. Jag är 29år och från Indiana från början och gammal nog för att veta bättre. Jag är student. Jag har inget jobb. Min fru(som hade ett namn före giftermålet som var Loretta Lynn, precis som countrymusikstjärnan) hon stödjer mig just nu. Intressen? Jag vet inte. Jag studera antropologi så det intresserar mig tror jag. 
...Jose spelar gitarr och kommer från Mexiko och jag tror han är gammal nog att veta bättre han också. Även han är 29 tror jag och han jobbar som grafisk designer för ett internetbolag men till skillnad från resten av världen blir han inte rik på det.Dramatisk masturbation är något han gillar. Han är en dåre på jobbet också. Auto-erotism måste vara hans intresse. Han gillar 50 och 60talsprylar också. Samlar skivor(det gör jag också), åker till Memphis med sin flickvän som han har haft väldigt länge...Rusty spelar trummor och kommer från Virginia. Han är den gamle mannen i bandet. Jag har glömt 33? 35?. Han gillar att leva. Han är som de mesta trummisar, lite helvilda sådär. Bråka inte med Rusty. Han ser kanske benig och skinntorr ur men när han får den där blicken i ögonen då vet man att något är på gång. han ser ut ungefär som där dårarna som kan göra vad som helst. Jag har sett folk bita öronen av varandra i barfighter. Rusty är väldigt lätt att umgås med så du är inte i fara om du inte är en dumskalle. Plus att hans tjej jobbar för baren så han har inga problem emd pengar. De har precis köpt en fin lägenhet i mitten av Manhattan. Han gillar attd ricka, det gör Jose också. Han gillar att röka och att campa. Han är little "röd2 som han säger. Han gör precis det som de "röda" människorna gör. 
   

Är ni nöjda med er senaste CD Good Time Head-on collision?
-RUSTY:  den är magnifik, ett work of art. Hur så, hur får den dej att må? 

Är Dionysus Records ert eget bolag eller hur är det?
-JOSE:  Nej, Dionysus är inte vårt eget bolag. det ägs av Lee Joseph och de har sin bas i Los Angeles. 

Finns det några andra releaser där?
-CHEECH:  Dionysus?  De har gett ut mycket.  Jag skulle kunna tänka mig att kalla de det bästa garagebolaget i världen. I alla fall har de varit det. Kanske det finns några bra stora bolag till men jag är inte så hip. Kanske bättre att fråga någon annan.

Hur är det att bo i USA? Är det våldsamt?
-RUSTY:  Det är tufft.Vi har yuppies i varende gathörn, redo att slå oss med sina mobiler bara man tittar åt deras håll. 

Kallar ni er själva för ett punk band?
-JOSE:  Nej. Vi är ett deltidsgarageband, deltids punk band, deltids blues band, deltids r
'n' b band men mest av allt ett rock-n-roll band.

Finns det några bra band i USA just nu?
-CHEECH:  Jaa,självklart Det finns ALLTID bra band i USA.  Det är ett stort land. Rock'n'roll uppfanns ju här, man. Det finns alltidng någon som spelar bra musik. Det kommer det säkert att finnas så länge vi finns till tror jag. Även om jag är besviken på deras senaste Ziggy Stardustalbum så gillar jag The Makers mycket och det är ett av de bästa banden just nu. Tyvärr turnerar de nästan aldrig USA. Men det finns ett underbart bra band i NYC, Dictators, behöver jag säga något mer?  

Blir det mycket intervjuer? Är det tråkigt?
-RUSTY:  Intervjuer, vi har gjort några stycken men de är för få för at nämna. De kan vara tråkiga men jag tycker det är vår plikt att låta informationstörstande publik få veta allt om oss.
CHEECH:  Uhh, Vi har gjort några intervjuer som dessa med utlänningar över internet. Ingen har någonsin intervjuat oss live. Luktar jag? Vi ser ganska hårda ut på ögonen tror jag. Dead Moon( ja jag vet och de har gett ut 40 album och turnerar hela tiden, jaja detaljer detaljer. Men det är klart vi turnerar nästan aldrig och spelar aldrig ute så vi älskar alla folk som skriver till oss på språk som jag inte förstår. Är det tråkigt... Nej, jag älskar att prata om mig själv. Jag hade hoppas att din engelska var ännu bättre så jag kunde tala om hur intelligent jag egentligen är. 

Känner ni till några bra svenska band?
-JOSE:  Bara Strollers och the Turpentines. Alla de andra banden har jag hört men tycker de är för mycket "rock" och inte tillräckligt "roll."

Hur är det att bo i USA just nu?
-CHEECH:  USA är ett bra ställe att bo i för vita ,heterosexuella,  protestantuppväxta som vi är. Jose är mexikanare men det tror man inte när man ser hnonom eller hör honom prata engelska. Så för oss är det bra. Det låter hemskt att säga att det är så men folk blir verkligen diskriminerade på grund av ras även om vi inte gör det. Då är det roligare att diskriminera människor som är genuina rövhål och folk som har förolämpat mig. De är tillräckligt många redan. Men mitt live kunde definitivt varit sämre.

Vad tycker ni om er själva när man hör de band ni jämförs med?
-RUSTY:  Ibland är det roligt, men det beror helt och hållet på vilka vi jämförs med , som The Stooges. det är lite generande när vi jämförs med N-Sync eftersom vi inte ser lika bra ut.

Vad är det bästa respektive det sämsta med att bo i  USA?
-JOSE:  Det värsta med att bo i  USA är förstäderna, shoppandet, hus med vita trästaket, obetalda räkningar, körande, inget att göra och PTA möten. Det bästa med att bo här är en sak. New York City. Den staden har inga förstäder, inga hus med vita staket, inget körande. Jag vet inte hur det är med PTA-mötena.

RUSTY:  Västa saken: Jag ger upp, den frågan är för svår. Jag är för desillusionerad för att svara på den.

Vad är det bästa respektive det sämsta med att vara med i ett band?
-CHEECH:  Det bästa är ju halvtimmen man står på scen, helst när det är en bra spelning. Det värsta är det finansiella och menatal biten. Att bara vara ett band är lätt. Att vara ett band som spelar för folk och ge ut skivor är en uppförsbacke. Vi vill alla tjäna pengar men fakta är att vi gör detta för oss själva. Ungarna lyssnar mestadels på millenium disco musik. Det finns en massa garageband därute men de flesta bryr sig inte om dem. Så vi gör detta för att vi vill bli som våra idoler. Vi vill spela på fullpackade ställen. Vi vill ge ut skivor. Det ironiska som stör mig är att vi förlorar så mycket pengar. Det är precis som det måste vara så. Vi får inget bättre ekonomi med detta precis. Är det värt alla utlägg för denna narcissism. Ja, vi är fortfarande här, är vi inte?(Jag sade väl att vi var äldre och visa nog att veta bättre ,sa jag inte det??)
  

Köper du mycket skivor?
-RUSTY:  Nej,inte så mycket, de görs inte på det sättet som de brukade att göras.

Ni lyssnar mycket till gamla skivor, några favoriter?
-JOSE:  Ja, jag lyssnar mycket till äldre musik. Just nu lyssnar jag bara till brittisk r´n b, Freakbeat och soul. Stevie Wonder och Flirtations, Stax Box Set(den första), Pretty Things and The Creation.  

Vad betyder punk för dej?
-CHEECH:  Någon som blir slagen gul och blå i en fängelsecell. Tappa inte tvålen.  

Idoler när du var liten?
-RUSTY:  Nalle Puh, Scooby Doo, Dr. Who, Action Man.

Hur ser den medelmåttige diggaren ut?
-JOSE:  Skallig, överviktig, oftast man och i början av medelåldern.

Har ni god kontakt med era fans, på vilket sätt?
-CHEECH:  Jag och Rusty mötte våra fruar på konserter (Jag när jag var med i
the Morning Shakes & Rusty när han återsammanförde M-80sför en Englandsturné). Min fru är och var ett fan.Hon jobbade som stripartist och hon strippade till Shakes toner. På vilket sätt vi har god kontakkt med våra fans. Jag vi gillar att göra det analt. Jag vet inte hur det är med Rusty. Jag är inte tillåten att göra sådant med andra fans längre.  Vi använder email , våra munnar och telefonen. Hur kontaktar normala band sina fans. the Easy livin Hotline? RUSTY:
  Vi har en email lista jag tror det är fem adresser på den.

 

Har ni gjort något mer än Good time Head-on collision, ifall ni har det hur kan jag få tag på det
-JOSE:  Vi har gjort en a 7" som skulle komma ut på Cacophone Records.De missade den utgivningen med 2 år men jag hoppas ännu. Vi har en live LP ute som heter Dead End Radio och den släpptes av italienska Rockin Bones för ett tag sedan Du kan få tag på sjuan från
 CacophoneRecords at www.cacophone.com . Jag kommer inte ihåg adressen till Rockin' Bones just nu.

Har ni en egen  hemsida, är det viktigt, hur lyder adressen?
-RUSTY:  Det är inte så viktigt. Det blir så tråkigt när folk laddar ner vår musik istället för att köpa den. D u vet vi lever på alla inkomster från skivor. Och Napster skall jag nog stämma.
CHEECH: En hemsida? En websia möjligen? Nej vi har ingen ännu. Vår webdesigner i bandet har varit för upptagen med att spela dart på puben istället för att göra en hemsida för oss. Och han kommer säkert inte att göra någon heller för att vara taskig mot mig.  

Vad gillar ni det nya sättet att kommunicera med email och internet och allt det där?
-JOSE:  Jag tror att email och internet har fått folk att kommunicera globalt lika väl som lokalt eftersom det är snabbt och effektivt. Men egentligen, vem bryr sig.

Är det viktigt med en text som folk kan sjunga med i?
-RUSTY:  Ja, helst med instrumentala låtar.

Första och senaste skivan du köptet?
-JOSE:  Första skivan som mina föräldrar köpte till mig var
"Dynasty" av Kiss. Jag kommer fortfarande ihåg hur jag hoppad omkring med en sopkvast som gitarr till  "2000 Man" kom ut ur min Panasonic. Mina föräldrar lider ännu från huvudvärken de fick då. Den senaste skivan jag köpte var "Maximum
Freakbeat."Och nu lider jag av huvudvärk.

Köper dy mycket skivor och vilken är den dyraste du köpt?
-CHEECH:  Nej, jag har inte betalt några pengar för skivor det senaste, Nyss jobbade jag för ett musikdistributionsbolag och fick en massa promos. Sedan bytte jag bort saker som jag inte gillade och fick tag i en massa bra saler som Stax Singles Box och Otis Reddingboxen och all den nya svenska rocken och all Crypt och Norton sakerna som kom ut. Och alla de mediokra punk samlingarna som har kommit ut. Den dyraste skivan jag köpt? Skit. Jag vet inyt. Jag är ganska billig av mig. När jag var 20 och tjänade mycket pengar som murare så betalde jag 20 dollar för första Pussy Galore singeln.  Den dyraste jag bytt till mig är väl Stax boxen för 100 dollar.

Framtidsplaner?
JOSE: Just nu spelar vi in nya låtar för en singel. Vi skall också vara med i Cavestomp 2000 battle of the bands tävlingen.Så låt din muspekare gå till www.cavestomp.com och lyssna på vår låt.

Visdomsord?
-CHEECH:  "Visdomsord?" Översättningen är "Några ord av visdom?"  Nej men här är mina ord av visdom:  Gör inte narr av invandrare om du inte ens kan ränka till tio på hans hemspråk.

Nåt mer att tillägga?
-RUSTY:  Favoritfärg: blå. Ögon:Blå.Stjärntecken:Jungfru