Dead City Radio kommer från Österrike och de spelar en riktigt bra slags Rancid-influerad punkrock utan att låta som dem. Förstå? Skit samma ... Läs intervjun istället .. Juli-2015

Snälla berätta lite historia om gruppen?
-Dr. Death och jag grundade vårt första band 2006. Det kallades "Officer Friendly". Jag hade spelat förut i ett SKA-Punk band som hette "Reconfused". När vi delades sedan upp på grund av personliga skäl, det vill säga om målen för bandet. Så vi bestämde att vi ville inte kvarhållas längre av våra egna bandmedlemmar och bildade Dead City Radio 2012.

Snälla berätta lite om varje medlem i gruppen just nu, ålder, familj, jobb, intressen och något hemskt om alla? Andra band förut?
-Haha, Cool - och låt oss göra detta på ett kronologiskt och ordnat sätt:
Alex Alert (jag, sång, Gitarr..): Kommer att bli 30 i augusti, gift, arbetar på ett tråkigt kontor just nu (där jag gör mest av saker om bandet som låtskrivande och bokning etc., haha). Förutom musik och turnerande så ägnar jag min fritid tid till Muay Thai och alkoholism :) - det sista kan vara dålig egenskap om min personlighet ... Åtminstone säger min fru så, haha
Dr Death (trummor) - 26 år, kommer att gifta sig i november, jobbar som högspännings-elektriker. Har älskar bilar och älskar att trimma och sånt. Det dåliga med honom är att han lyssnar alldeles för mycket på metall, hehe
Rid-C (bas, bakgrundssång.) - 29 år, har en flickvän. För närvarande studerar han igen, har en teknisk Det enda dåliga som jag kan säga om honom är att han ibland är lite ... du vet ... långsam när det gäller förståelse. Jag menar mycket långsam!
Weird-L (Gitarr bakgrundssång..) - Ålder 22, singel (wuhuhuuu), studerar ljudbehandling. Gillar basket och sprit. Klagar för mycket på saker

 

Jag tycker att jag kan höra både Rancid och lite gammal punkrock i er musik .. Har jag rätt? Favoriter från förr?
-Ja, Rancid hade definitivt ett stort inflytande för min personliga förståelse av punkrock. Även om jag ser det hela mer kritiskt nu. Du vet, de senaste 2 skivorna var inte så bra och lever definitivt på namnet "Rancid" (något annat okänt band som hade släppt dessa album skulle inte ha gjort det så länge). Och för närvarande tycker jaginte det är riktigt bra med de patriotiska grejer de skriver och säger för närvarande. Och inte att förglömma Frederiksen med sitt Old Firm Casuals. De har inga problem alls att spela i Tyskland tillsammans med vissa Skinheadbands som kan räknas till högern. När det gäller gamlmal punkrock så kan jag säga att vi älskar att hålla punkrocken rak. Vi minskar det till vad det borde vara. Hög, aggressiv, provocerande, och ses som en missnöjets röst för ödmjuka människor.
En hel del inflytande kommer från amerikanska band från 90-talet, särskilt uptempo grejer. Tysk punkrock - allmänt sagt - kom aldrig upp med en sådan kreativitet och kvalitetsmusik som dessa band (det finns naturligtvis undantag).

Dead City Radio, vem var det som kom på namnet, är ni nöjdamed det? Ni var inte rädda att det fanns något annat band som hade det namnet, eller något liknande ? Vilket är det bästa bandnamnet du vet?
-Jag tror att namnet var min idé. Tja, jag vet inte om det finns något annat band som bär detta namn, jag antar att det finns flera sådana, vi bryr oss inte. I vårt fall det rör sig om vår stad. Vi finns i St Pölten, som är en liten stad, ca 60km från Wien. Detta är anledningen till att vi delar samma öde som någon stad i ett omgivande av en metropol. Aktiva människor lämnar - vad som finns kvar är en död stad. Vi bestämde oss för att fokusera vår verksamhet här, så vi är typ av det resterande ljudet av staden haha.
Innan vi valde bandnamnet "Officer Friendly" så tänkte vi på "Alex och Mass Turbators" ... Du förstår? Turbo och Onani ... Haha ... inte så roligt faktiskt, men...
 

Vad är det bästa med att spela live? Och Vad är skillnaden med att spela nu och när ni började spela?
-Ja, för mig naturligtvis svaret av mängden. När du ser att du kommit in på rätt plats, där människor förstår ditt budskap och din musik och du känner dig välkommen och uppskattad - vilket inte alltid är fallet! Jag älskar små lokaler utan, eller med en liten scen. Jag älskar värme, svett och mycket kontakt med publiken. Jag älskar att träffas den 50: e gången av mikrofonen och att ha mina läppar blödande.
Naturligtvis vet jag allt detta går ut på bekostnad av ljudkvalitete. Det är därför jag och Dr Death hävdar ibland,'eftersom han älskar sterilt ljud, spelar i tid och är npga med perfektion - vilket är coolt också! I slutändan är det blandningen av dessa två aspekter som definierar våra spelningar.
När det gäller skillnaderna mellan då och nu ... Naturligtvis så går vi in på scenen mer självsäkra, gör färre misstag och interagerar med publiken lättare ... Kanske vi gör lite mer headlines nuförtiden mot vi brukade. Det som är bra är att efter den långa tid att det fortfarande inte går på rutin. Vi älskar publiken, de omständigheter som är oförutsägbara och agerar i enlighet med det.
Personligen kan jag säga att i dag så ramlar jag inte av scenen lika ofta längre!

Och var är bäst att spela? Finns det någon plats du verkligen hatar att spela på?
-En av de bästa shower fram till nu var förmodligen vår skivsläppsspelning i Gießen (TYS) vid AK44. Vi öppnade för Obtrusive och Toxoplasma och folk var galna! När vi började att spela äntrade omdelbart en tjej scenen och kastade sig in i trumset och förstörde allt! Vilket gjorde att vi var tvungna att soundchecka igen!
En annan skitbra gång var på The Corner House i Cambridge (UK). Som jag sa ju att jag älskar - det fanns ingen scen alls och platsen var fylld! Det var vår första spelning någonsin där, men folk välkomnade oss så hjärtligt mig då och då . Circle pits, öl duschar ... De byggde även en mänsklig pyramid! För mig, så är denna show en absolut höjdpunkt!
Det fanns inga platser som vi faktiskt hatar att spela på. Naturligtvis på några ställen känner du dig mer bekväm och på vissa inte alls. Men platser som vi hatar, vi spelar inte där, det är ju det. Ibland - verkligen inte ofta - så förkastar vi erbjudanden. Men det förekommer mycket få gånger eftersom vanligtvis människor som ber oss att spela vet vilka vi är och var vi står, eftersom vi har en öppen och tydlig ståndpunkt till vissa saker.

 

Hur är det att spela den här typen av musik i Österrike?
-Ja, Svårt förstås. Vi är definitivt mer uppskattade utomlands. Hardcorepunk fungerar i Tyskland, Italien och nästan överallt i östra Europa.
Men österrikare är inte partymänniskor , särskilt inte i Wien. Scenen är mycket liten och fortfarande mycket från varandra (ni vet hela historien om gamla punx vs vegan straightedgeungar, hardcore-punx vs. skinn, husockupanter vs. arbetarklasshjältar och så vidare ...). Vi är inte inne i detta alls, men för promotorer och arenor är denna brist på enighet och tolerans inom subkulturella rörelser som gör det verkligen svårt att motivera människor att komma ut till spelningar. Och när de kommer, troligen så lyssnar de hellre på musik än att festa hårt, och efteråt diskuterar de med dig om politiskt inkorrekta saker som du sade mellan låtarna.

Hur skulle du beskriva er musik med tre ord?
-PUNK AS FUCK - vad annars;)

Vad betyder punk för dig, är det bara ett ord eller är det en livsstil?
-Jag tror att frågan om punk reduceras till en livsstil har löst sig, eftersom punk inte är så populärt längre som det var runt i slutet av 90-talet och början av 2000, när funpunks invaderade radion och fick alla ungar runt om i världen att tävla om att ha spikes i håret.
Naturligtvis för mig betydde det mycket mer än så. Punkrock har definierat mitt sätt att tänka och fick mig att utvecklas till en rationell, fritt tänkande, rolig kärleksfull och vettig människa. Men jag tvivlar på att det fortfarande finns ungar där ute som låtsas vara coolare Punx än andra, eftersom det bara inte är coolt längre alls, haha.

 

Hur ser du på nedladdning, mp3 och sånt?
-Ambivalent. Som någon innovation på musikmarknaden, de första till vinst är mainstreamkonstnärer och skivbolag (även om de inte vill erkänna det). Men naturligtvis finns det inget sätt att reglera allt detta, eftersom tekniken är alltid snabbare än lagen. Hämta är att stjäla? Förmodligen ... Är stora bolags erbjudanden slaveri? Definitivt! Om en konstnär vill kunna leva av det han / hon gör upp till en viss standard utan att hålla huvudet över vattnet med 2 sido jobb? Svaret är ja! Men musik är som alla andra branscher, och fördelningen av berömmelse, framgång och intäkter är mycket ojämlik.
För mig personligen, allt detta betyder mycket litet. Jag visste från början att det är absolut omöjligt, vi kommer från Österrike och spelar politisk hardcorepunk, det är svårt att göra massor av pengar på det. Vi försöker hålla intäkter och kostnader lika, som ibland fungerar, ibland inte.
Timmar efter vårt skivsläpp av "Anti-Anthems" såg jag att det var illegal nedladdning på olika webbplatser. Jag bryr mig inte ... Mina ord är gratis och jag uppskattar om någon lyssnar på dem. Naturligtvis mer uppskattat är om man stöder scenen - även ekonomiskt.

Hur är det att bo i Österrike nu? Politiskt?
-Väldigt tufft, på grund av att en blandning av olika omständigheter. Den offentliga sektorn i Österrike brukade alltid vara en majoritet av socialdemokrater i koalition med en mindre del av kristna-konservativa och mindre motstånd från höger till grönt och längst till vänster.
Men regeringen misslyckades nyligen i olika aspekter, ignorerade folks röster och låter det visa mer uppenbart att de bara är intresserade av deras regerings-jobb. Det finns mycket få innovation och svar på vissa frågor, medan Österrike har den högsta beskattningen av arbete och service i Europeiska unionen (upp till 43%). Naturligtvis är människor missnöjda och väljare gick generellt till högerkanten, vilket gjordes på grund av de enklaste löftena - ni vet klassikerna - inga utlänningar, inga flyktingar, inga skatter, jobb för alla (bara för vårt folk naturligtvis), inget EU etc. ( även om kukhuvuden vet att det finns inget sätt att uppfylla dem).
En speciell sak du måste veta om Österrike är, att högern inte är en odefinierat kollektiv av splittrade grupper och partier, såsom i andra länder. Hela högerkanten i Österrike (som börjar med måttlig konservativ höger till den farliga våldsamma nationella socialistiska vingen) ackumuleras i ett enda parti, som vinner 100% av de högerrösterna.
Detta i kombination med den senaste tidens prat om hela flykting- och migrations saken driver människor i armarna på dessa råttfiskare. Många människor verkar inte bry sig så mycket om bristen på lösningen partiet kan erbjuda dem, men under de senaste fem åren har det skett en betydande svängning åt höger, och partiet kan få cirka 30% av rösterna. Detta går så långt, att det i vissa delstater så är socialdemokraterna beredda att göra koalition med dem.
Tja, det är ju också fel av de stora partierna, hur de har misslyckats med sina uppgifter kraftigt och saknade lösning på sociala frågor. Och det är omöjligt att hitta ett kortsiktigt recept mot dumhet.
Så det är - återigen - skyldighet mot allmänheten att ställa initiativ, visa solidaritet och stöd och agera mot okunskap och rädsla.

 

Finns det några bra band från Österrike nu? Är punkscenen stor? Hur är det i din hemstad?
-Självklart har vi fått högkvalitativ musik och mycket engagerade människor och musiker. Vid det här laget, så angtar jag att den den mest kända punkrockgruppen från Österrike kan vara ASTPAI. De senaste 3 eller 4 år har de turnerat häcken av sig, släpper skiva efter skiva och spelar i hela världen. Zock, sångaren, har en litet gästspel på vårt album "Hantering Youth" - också i videon.
Men det finns en hel del andra band som vi älskar och samarbetar mycket med, såsom The Zsa Zsa Gabors, som kommer från vår hemstad St Pölten också. De är mer 77-Punk'n'Roll, trevligt och tight. En annan stor grupp både när det gäller musik, personlig och politisk är Missstand. De spelar snabb och okomplicerad tysk punk.
Som jag sa tidigare, är scenen inte så stor och för närvarande finns det en hel del interna strider inom särskilda grupper. Vi vill inte vara en del av detta, men vi känner ett viss avvisande till exempel för att vara ett politiskt band. Jag känner personligen att detta är mycket tråkigt eftersom det i andra städer och länder som jag sett hur coolt en rörelse kan utvecklas om människor bara håller ihop och glömmer sina små skillnader.

Vad vet du om Sverige?
-Tyvärr har jag aldrig varit i Sverige, eller i Skandinavien alls. Men jag vet att när jag kommer dit är den viktigaste platsen att gå på Systembolaget! Den enda fras jag vet på svenska är "Vi begära Alltid öppet Systembolaget"! Jag hoppas att det är korrekt på detta sätt haha!
Jag vet att ni älskar att ge namn till era möbler och bygga ihop med er och tvinga hela världen att göra det så bra!
Vidare, jag vet att i Sverige, den gemensamma familjekonstellation består i en mycket tuff och stark tjej, en häst och en apa. Tja, och naturligtvis kan jag de gemensamma klichéerna, som att svenskarna är perfektionister, de bästa förarna och sexuellt mycket fördomsfria, hehe! Ochdet svenska folket som kommer till Österrike för semester är berusade 24-7, vilket är coolt! Allvarligt talat, Sverige är mycket högt upp på toppen av min lista över platser som jag fortfarande vill besöka. Trevligt landskap, intressant historia, bra musik och trevliga människor (åtminstone det svenska folket som jag har träffat hittills)!

 

Har du hört några bra band från Sverige?
-Det bästa hardcorepunkbandet från Sverige är en kvinnlig sångare band som heter Roxette! Haha!
Naturligtvis vet jag några killerakter från Sverige! För några år sedan gjorde vi en festival i Wien med Twopointeight, jag tror att de var från Stockholm. Undrar om de fortfarande existerar?
Vidare, naturligtvis jag brukade jag lyssna mycket på Bombshell Rocks, Randy, Millencolin, The Hives ooooch, utropade jag nästan när jag läste om Refuseds återförening! Jag vet att många människor (särskilt Refused själva) tycker inte om att höra det, men jag har aldrig riktigt gillat The International Noise Conspiracy. För mig, så kom de aldrig upp till samma nivå som Refused! Det nya albumet dödar allt absolut! I oktober kommer de till Wien, tillsammans med Rise Against! Gissa vem som fick biljetter :) Jo, och sist men inte minst, kan jag säga att mitt all-time favoritband från Sverige kan jag säga Asta Kask. Jag förstår inte mycket vad de sjunger, men jag älskar melodierna, jag älskar musiken och bandet som helhet! För mig, så är de ett av de få band som jag kan lyssna på i varje personlig situation, och aldrig tråkar ut mig!

Era texter, vem gör dem och vad påverkar dig? Både engelska och tyska?
-Alla texterna är skrivna av mig. Så är det med den mesta av musiken. De flesta av texterna är på engelska, ibland skriver jag på tyska eller spanska, det beror på hur musik och text passar ihop. Vår huvudsakliga påverkan är politiskt tänkande och samhällskritisk. Ämnena är naturligtvis arbetarklassens kamp, ​​antifascism, religion, mänskliga och djurens rättigheter, bara för att nämna något. Men vi vill inte att sätas in i ett fack som allvarliga, tråkiga rövhåll. Vi älskar att ha roligt, vi älskar att festa - men vi valde punkrock som vårt sätt att leva. Så accepterat som punk kan vara 2015, för oss är det fortfarande ett medel för att sätta en motpart till den normativa samhället och att tala om obekväma saker, ibland på ett ännu mer besvärligt sätt - aggressivt och inte alltid politiskt korrekt.

 

Finns det något ämne som du aldrig kommer att skriva något om?
-Jag antar att du hänvisar till soloskivan jag skickade dig, haha. Ja, jag skulle aldrig skriva något om kärlek. Enligt min mening, så är kärlekslåtar den mest primitiva typen av musik. Och det finns mycket få artister som kan göra kärlekssånger utan att göra sig löjliga och låta som patetiska dårar.
Men missförstå mig inte .. Enligt mig, i en perfekt värld ska varje låt vara en kärlekssång. Men så länge människor måste konfrontera (klass) krig, sociala orättvisor, fascistiska tendenser och rasistiska fördomar, kommer de att behöva kämpa för mycket mer än erövra sin enda sanna kärlek ...
Tills dess, kärlekssånger och deras helt repetitiva fraser är inget annat än ett instrument av hypnos räknat ut att fokusera vår smärta och lidande, vår glädje och galenskap på något konstlat och hypat sätt ...

Politik och musik, går det hand i hand?
-För mig, absolut gör det det. En mycket berömd tysk låtskrivare, som kallas Rio Reiser, sa en gång att det sjungna ordet är tusen gånger starkare än det talade ordet.
Varje rörelse har sina sånger och sin musikstil. Det behöver inte vara musik eller texter, som kan vara politiskt detalj. Men de personer som spelar musik, eller stilen i sig kan vara knuten till en speciell rörelse. Såsom swing var revolutionerande i Tyskland på 30-talet.
Och jag tror att konstnärer som helhet har fått ge någon form av uttalande, eftersom de har en stor plattform och kraften att sprida sina tankar längre än andra människor, vilket innebär ett stort ansvar. För att vara ärlig, jag respekterar inte denna typ av människor som är radikalt opolitiska, som en reaktionär svar till folket i rörelsen. Jag är ok med folk som ser mindre socialt ansvar i sitt sätt att leva än andra - det är personliga val - men att vara aktiv mot politiskt tänkande är inget mer än att vara en idiot ... Jag menar, om du inte gillar det människor och deras tänkande och hur det är, försvinn då och gå till disco eller någon annanstans, men håll händerna utanför vår subkultur och vår musik! Min åsikt ...

 

Bästa politiska band / artist?
-Uh, Det finns så många av dem. Jag personligen älskar Bad Religion. De skriver förmodligen de mest intelligenta texter någonsin, och hur de utför det är bara fantastiskt. Även om jag förstår att detta mycket filosofiska sätt att skriva politiska låtar kanske det inte är allas val.
En annan stor grupp är Propagandhi. Deras texter går rakt på sak, alltid på ett offensiv och ironiskt sätt, och deras stil att spela musik är så oerhört kreativt och gör dem så unika jämfört med andra punkrock, hardcore eller metall grupper.

Tror du att musik (texter och så vidare) kan ändra någons liv, då menar jag människor som lyssnar på musik?
-Ja, Jag tror inte att någon i denna värld förändrade hans eller hennes liv efter att ha lyssnat till en DCR-skiva. Men att tala långsiktigt är musik och har alltid varit ett utmärkt sätt att transportera meddelanden, idéer och tankar till människor.
Detta är exakt denna punkt som gör att jag hatar kärlekssånger och vanlig musik. Eftersom de har absolut ingenting viktigt att säga, de tar potentialen och makt och från musik som vi fick, och slösra bort den för irrelevant information eller till och med reklam.
Inte varje låt måste vara obligatoriskt en uppmaning till revolt och revolution, men det är i mina ögon, maktmissbruk.

Första skivan, sista skivan och dyraste skivan du har köpt?
-Första skivan jag köpte till mig själv när jag var 12 eller 13 (från min fickpengar, haha) var Pennywise's Straight Foreward(CD) och från första ackordet var jag v imponerad av de otroligt snabba drivna trummorna och kunde inte tro att musik kan spelas i den hastigheten !!!
Jag tror att den senaste skivan jag köpte var återutgivning av en tysk punk klassiker på transparent vinyl: Knochenfabrik's Ameisenstaat
Den dyraste kan ha varit en original pressning av Billy Bragg's EP kallad "ife is a riot with spy vs. spy". Jag köpte den för cirka 30 €. På skivan står det något i stil med "Betala inte mer än 3 £"

 

Är det viktigt för dig att få ut era skivor fysiskt också? Nya saker på gång? Skivbolag?
-Självklart! De flesta av oss i bandet älskar att köpa och samla vinyl. Det är bara en annan känsla att ha skivan i din hand, sätta den på skivspelaren, öppna en öl och kolla in konstverk och liner-anteckningar medan du lyssnar! Detta är anledningen till att vi vill att våra skivor skall släppas på vinyl!
Och vi är glada över att ha hittat en etikett som stöder dessa idéer. Anti-Anthems släpptes genom det tyska etiketten Maniac-Attack Records - som drivs av människor runt Pestpocken och ägnar sig främst åt politisk hardcorepunk - i samarbete med Riot-Records.
Eftersom de själva är inte att fans av CD-skivor, kom de upp med idén att lägga till en gratis-download-kort till skivan, som jag tycker riktigt coolt. Men eftersom det fortfarande finns människor som bara inte alla har något behov av vinyl, utökade vi den här idén och släppt en Anti-Anthems album-shirt. Den levereras tillsammans med ett gratis album Ladda ner också, vilket innebär, genom att köpa tröjan, så får du hela albumet gratis ... Eller tvärtom, om du vill :)
För närvarande befinner vi oss i en skrivande fas. Som jag hade nämnt innan, hade vi en liten förändring med leadgitarren och det tog lite tid att öva hela gruppen tillsammans. Men nu det fungerar bra och vi arbetar med nya saker, förhoppningsvis ska inspelaningarna starta snart!

Snälla berätta en rolig sak som har hänt under er karriär och under någon spelning?
-De senaste åren hände så mycket ... Det mesta är faktiskt mer roligt sett från och med nu, när man ser tillbaka på dem. Vid den faktiska punkten när det hände det mer åt helvete haha. I Storbritannien till exempel, bröt vår van ihop på motorvägen vid 2 eller 3 på natten! Och ingen kunde hjälpa oss ändå, så vi stannade bredvid motorvägen tills klockan 11:00 !!! Men i slutändan var det en rolig kväll. Jag hade 23 öl, vi kom till platsen där vi skulle tillbringa natten vid två, sov ca 1 eller 2 timmar och sedan reste vi igen haha!

 

Hur ser er publik ut? Vilka människor saknar du på era konserter?
-De personer som besöker våra konserter är olika, när det gäller ålder, kulturell bakgrund och sånt ... Vi har punx med spikes och grejer, ockupanter, vi har hardcore-ungar, ibland skins, och naturligtvis normala människor ...
Jag märkte, att när vi spelade i östra Österrike, verkar vår publik i allmänhet att vara äldre än oss. Vilket är coolt eftersom att de kommerteftersom de uppskattar musiken. Å andra sidan, naturligtvis saknar jag de unga punxen, eftersom de är mer motiverade att mosha runt.

Snälla ranka dina fem favoritskivor, fem favoritkonserter och fem viktigaste sakerna i livet?
-Uh, Det är en riktigt svår fråga, vet du ...
Några all-time favoriter kan vara Rasta Knast - Bandera Pirata, Rejected Youth - Angry Kids, Bad Religion - Everything utom Into the Unknown, Leftöver Crack - Fuck World Trade, Sick of it All - Everything
Att rangordna mina favoritkonserter är helt omöjligt, eftersom jag har varit att så mycket spelningar de senaste 15 åren ... Det finns några höjdpunkter som Bad Religion eller Rancid utomhus i Wien. Rancid var 2012 och de hae inte varit i Österrike sedan 1993! Det var deras första turné i Europa tror jag och i Wien den tiden de spelade i en squat inför 20 personer eller så!
De hårdast moshande människor jag någonsin sett var på Sick Of It All i Budapest. Det fanns absolut ingen annan lösning, var du tvungen att mosha även om du inte ville- bara för självförsvaret haha!
En mycket speciell och mycket sympatisk show var en Anti-Flag akustisk 2008. Studenterna hade övertagit universitetet i Wien i flera veckor eftersom de var missnöjda med sina villkor. Anti Flag hade ett turnestopp i Wien för en utsåld show. Men innan dess, kom de förbi och gjorde ett akustiskt set för studenterna, gratis förstås. Detta var en mycket bra sak att göra ...
Det är mycket svårt att nämna de viktigaste sakerna i livet, som alla har olika syften ... för mig personligen, är det kanske integritet och trovärdighet. Vi jobbar hårt för att hålla något som en lokal punkrock-scen levande, gör en stor personlig insats och med pengar bara för att få någon rörelse i vår stad ... För mig, betyder det en hel del.

 

Är det tråkigt med intervjuer? Är det mycket intervjuer ??
-Självklart är det inte tråkigt. Jag gör mitt bästa för att svara precist men hålla det kort ändå ... Vi gör intervjuer när vi ombeds att göra det. Men det spelar är inte tråkigt alls. Hade det varit det hade jag inte gjort det. Detta är inte mitt jobb och jag är glad somliga vill veta och läsa om DCR och ställa några mer specifika frågor.

Fråga den fråga du aldrig får men vill ha, ställ den och besvara den?
-Om du kan välja en superkraft, skulle du kunna flyga eller att vara osynlig? ... Uuuhh, alltför svårt att avgöra mellan de två, vet verkligen inte.

Framtidsplaner för bandet?
-Jag antar att vi kommer att ta det klassiska sättet ... majorlabel-erbjudande - 2 eller 3 Platina-skivor - ca 10 år utsålda världsturnéer - svårt narkotikamissbruk - ekonomiska problem - splittring eftersom vi inte kan stå ut med varandra längre - mer finansiella problem - återförening efter några år och en världsturné, men med biljettpriser dubbelt så höga för nu är vi det legendariska bandet ... Haha!

För dig själv?
-Inget speciellt .. jag undvika att göra planer för att jag gjort erfarenheten att jag tenderar på att fokusera så mycket på att uppnå något, att jag förlorar allmän översikt och glömmer att mitt faktiska mål kanske inte är så viktigt längre

 

Jag tycker att omslaget på er skiva är riktigt snyggt, vem kom upp med idén? Vilket är ditt favoritomslag för för en skiva och vilket band?
-Tack! Det var en hel del ansträngning, mer än 15 timmars arbete !!!
Konstverket designades av min frus syster och mig själv som assistent. Kvinnan på omslaget är min fru. Hon är mexikanska och i Mexiko, är detta en honnör till flaggan. Skolbarn gör det vardagliga och till exempel de anställda inom den offentliga sektorn de sjunger nationalsången. Eller det mexikanska fotbollslaget ...
Tanken bakom det är naturligtvis att med hjälp av den integrering och konformation, hoppas vi att nå en viss anonymitet. Vi känner oss mer sårbara som individer eftersom våra svagheter blir tydligare, så vi föredrar att ändra vår identitet för anonymitet, vilket automatiskt leder till idéer som nationalism, rasism, religion och andra ...
De coolaste skivomslagen är förmodligen gjorda av Propagandhi. Supporting Castet till exempel ... Verkligen detaljerad och omfattande. Jag kunde tillbringa timmar med att lyssna och titta på det :)

Visdomsord?
-När jag tänkt efter så tror jag att osynlighet är ett bättre val, eftersom du kan få flyg gratis ... :)

Nåt att tillägga?
-Ja, Tack til dig naturligtvis för din insats och din uppmärksamhet för oss! Det har varit ett nöje att veta att vår musik har kommit till Sverige!
Ungar i Sverige: Droger är dina vänner, poliser är inte! Och vad än dina föräldrar säger - det är inte sant! ;)
Skål :)